zaterdag 16 februari 2013

Nieuwe workshop - intuïtief portret

Afgelopen woensdag heb ik samen met twee andere dames uit het naaiatelier, Willeke en Marie-Louise, een hele geslaagde try out gehad van een nieuwe workshop.

Het juffenteam van de school van onze kids, de Bijenschans, had gevraagd of ze hun team-uitje bij ons konden doen. In het atelier. Dat vonden wij wel een leuk idee dus we gingen bedenken wat voor leuks we met hen zouden kunnen doen. Iets creatiefs, iets opbouwends, lekker eten erbij, echt contact maken....het resultaat is een hele nieuwe workshop waar we zelf ook heel blij van worden.

Op de middag zelf verliep alles relaxt en volgens plan en het resultaat was superleuk. Iedereen ging blij en ontspannen weer naar huis. In de juffenkamer hangt nu (dat is in elk geval het plan) een prachtige collectie van persoonlijke intuïtieve portretten. Een mooi aandenken aan een leuke middag en...misschien wel het belangrijkste, een herinnering aan elkaars mooie eigenschappen en talenten.

In de folder hieronder in het kort wat de workshop precies inhoudt. Misschien weet jij wel een leuke groep dames die we hiermee blij kunnen maken?!


Tags: teambuilding, vrijgezellenfeest, high-tea, creatief, portret, intuïtief, vrouwen, atelier, stoffen, lint, gezellig, opbouwend, workshop, kunst, hart, vriendschap, vriendinnen


2 opmerkingen: